torstai 13. joulukuuta 2012

Keittiö

Meidän pikkukaupungin ainut kierrätyskeskus sijaitsee ihan työpaikkani vieressä.Sielläpä sitä sitten tulee poikkettua melkein joka päivä kotiin lähdettäessä :) Vakiasiakas saa jo alennusta :)
Kesällä löysin sieltä tämän hyllykön.Tätä tavaraahan Suomessa riittää; kellastunutta mänty kalustetta.
Näin kuitenkin tässä heti mahdollisuuden.


 





Meidän keittiössä ei ole yhtään kokonaista tyhjää seinää joten jouduin laittamaan hyllykön vähän huonoon paikkaan,ei pääse tässä esille.Maalaus tehtiin pariin kertaan ja vetimet vaihdettiin.Lisäsin myös lautashyllyyn tukipuun. Oikein siitä tuli nätti :) En nyt muista millä maalilla tämän maalasin,joku kalustemaalipa se tieten oli.Niissä on hurjasti eroja ja moniin olen pettynyt ja suurinpiirtein hermoni menettänyt maalatessa.Kiinnostaisikin kuulla, mikä kalustemaali on mahdollisten lukijoitten suosiossa?

Tänään vietetäänkin pikku tytön kanssa kotipäivää.Vesirokko tuli onneksi nyt eikä jouluna niinkuin jo pelkäsin.Rakkuloita alkaa olla jo ihan kiitettävästi.Toivottavasti selviämme ilman jälkitauteja.Lapsukainen on ihan pirteä ja jaksaa leikkiä prinsessa leikkejä kuumeesta huolimatta :)





4 kommenttia:

  1. Ihana!!<3 paranemisia potilaalle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina taas ! Potilas voi hyvin vaikka rakkuloita tulee kuin sieniä sateella.

      Poista
  2. Hei, ihana löytö! :) Minä maalaan kalusteet ensin otex pohjamaalilla pariin kertaan ja sen jälkeen empire kalustemaalilla. Ei tarvitse lakkoja ja maaleja hioa alta pois. Helmeä kokeilin joskus mutta petyin pahasti.t.petra

    VastaaPoista
  3. Hei, ihana löytö! :) Minä maalaan kalusteet ensin otex pohjamaalilla pariin kertaan ja sen jälkeen empire kalustemaalilla. Ei tarvitse lakkoja ja maaleja hioa alta pois. Helmeä kokeilin joskus mutta petyin pahasti.t.petra

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)