sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Täydellinen.



                                        Kierrätyskeskuksessa pitää aina tarkistaa matkalaukkutarjonta.

                                        Nyt siellä odotti minua 4 e hintaan täydellisen värinen yksilö.












  Kierrätyskeskus on saanut minusta kyllä vakiasiakkaan.Kirppareihin olen vähän tympääntynyt.Tarjonta on huonoa,paljon käytettyä krääsää joka ei oikesti ole kuitenkaan vanhaa.Hintataso monessa paikassa korkea.
Kierrätyksestä taasen löytää oikeasti vanhaa tavaraa edulliseen hintaan,ovathan he saaneet tavaransa lahjoituksena.Vaatii vain hieman rohkeaa otetta ja penkomista :)






23 kommenttia:

  1. Tollasessa sitä on meikäläinen kuskannut maallista omaisuuttaan maasta toiseen parikymmentä vuotta sitten :).
    Olis pitäny älytä olla nakkaamatta kaatikselle, niin oisit saanu täältä muutaman yksilön lisää. Mulle ei syntynyt kovin kiinteää suhdetta niihin :). On vielä niin tuoreessa muistissa se ainainen pakkaaminen.

    Mutta sinne kierrätykseen mun on kyllä kesällä päästävä niinkuin nyt jo tuli mainittuakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin parikymmentä vuotta sitten tuo oli ihan tavallinen matkalaukku.Mutsi pakkas tuommoseen kun lähti kylpylään.
      Ja nyt minä haalin niitä kierrätyksestä olkkariini... :)

      Kyllä sinun on siellä käytävä.Ja toivotaan että sattuu se hyvä päivä.Huonona päivänä siellä ei ole mitään kiinnostavaa.

      Poista
  2. Hieno laukku! Iteki oon keräillyt halpoja matkalaukkuja kirppareilta ja halvalla tietty :) nyt ei oo tullut kirpuilla käytyä kohta pariin kuukauteen!!! Pian on pakko päästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on toinen löytö mulle.Ekassa pidän ompelukankaita,tähän en vielä ole keksinyt sisältöä mutta lehtiä vois laittaa :)

      Aika timmi kirpparilakko ollut sulla :D Pieni lakko välillä tekee hyvää!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kyllä;tavallisesti siellä on sinisiä ja ruman-ruskeita van nyt sattu väri kohalleen :)

      Poista
  4. Mie oon käyny tasan yhdesti kierrätyskeskuksessa, vieläpä ihan vasta. Kierrätyskeskuksissa ja muissa lahjotuspaikoissa on se huono puoli, että sinne päätyy kaikista vihoviimeisin tavara, joka ei kellekään kelpaa. Toisaalta taas myyjät ei aina tajua joidenki juttujen arvoa, ja sitten saattaa tehdä itse löytöjä (tähän esimerkkinä tuo kuuden euron vanha tuoli: http://kirpparikeijun.casablogit.fi/lue/2013/06/kirppisloyto-nro-2) :)

    Sie varmasti käyt vaan vääränlaisilla kirppareilla, jos oot niihin kyllästyny. Itehän oon tehny aika mukavia löytöjä ihan vastikään juurikin kirppareilla (mm. tämän käsittämättömän hienon avainkaapin kympillä, http://kirpparikeijun.casablogit.fi/lue/2013/05/kirppishai), eli höpö höpö tuota sinun käytetyn krääsän argumenttia! Älä kattele niitä Hemppamaukan rytkyjä, kattele avainkaappeja ja vanhoja tuoleja B)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä että kierrätyksessä on myös ihan kamalaa roinaa ja tavaraa joka ei kellekään kelpaa.Olen kyllä pannut merkille että meidän kierrätyksessä aika nopeaan tahtiin "siivotaan" kelpaamattomat tavarat ja vaatteet pois.Tavara siis vaihtuu kuitenkin hyvin.Ja minäkin olen ostanut naurettavalla hinnalla tavaroita myyjien murahdellessa "vie pois,on niin ruosteinen ja vanha" :D

      Laitan nyt kaiken kirppistoivoni Paljeeseen ja Järkeen ku ens viikonloppuna sinne suunnistetaan.Ja kattelen,kattelen van ei satu silmään..
      Pitää nyt vähän lieventää argumentointia;kyllä sieltä joskus jotain löytää :)
      Ja btw. viimeksi ostin marimekon tunikan 3 e, hemppamaukat jäi hyllyyn ;)

      Poista
  5. Mä en oo vieläkään saanut aikaiseksi mentyä sinne kierrätyskeskukseen... Täytyy kyllä oikeesti joku päivä ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä koko päivän kierros kirppiksillä ja kierrätyskeskuksessa :) Koska ihanan löydön oot tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyhän poikkeamassa! Ne myyjät on siellä hauskoja ja kannattaa tinkiä aina ;)

      Poista
  6. On hieno ja upeen värinen!Vanhat laukut on ihania!<3

    VastaaPoista
  7. 4 euroa on LOISTAVA LÖYTÖ!! Ja tuollainen kaunokainen sillä rahalla. Mahtavaa! Sait minut taas muistamaan, että kierrätyskeskukselle pitikin mennä kesäkuussa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säilytyskalusteeksi ajattelin mutta mikäpä ettei tuota voisi käyttää ihan matkalaukkunakin.Teinari kyllä vajosi auton penkiltä kun kipsuttelin kaupasta ulos laukkua iloisesti heilutellen :D

      Poista
  8. Niinhän tuo on nätti kuin mikä,kiva JA halpa löytö:)Matkalaukkuja minäkin metsästän,kaksi on vasta mullakin löydettynä,anoppilan vintiltä molemmat,seuraavaksi taidan kokeilla onneani kierrätyskeskuksessa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niitä TOSI vanhoja minäkin olen metsästänyt vaan ei ole vielä kohdalle sattunut.Niistähän pyydetään ihan julmia summia.Mummulan vintillä saattas olla jos sinne pääsis penkomaan...

      Poista
  9. Hieno veska, ja ihastuttava tuo korituoli :) Älä vaan sano, että olet senkin jostain kierrätyksestä halvalla löytänyt?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan olen :) Se oli yhdessä valkoisen pienen pöydän kanssa menossa roskiin kierrätyksen takapihalla.Sain ne ilmaiseksi :)Eli aika halvalla ;)http://uuttavanhaalainattua.blogspot.fi/2013/01/oikeaan-aikaan-kierratyksessa.html

      Poista
  10. Olipa mahtava löytö, kyllä kannattaa penkoa :) Ihanaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aina kannattaa vähän penkoa :)

      Vaikka näyttää tulevan kylmä päivä,siitä huolimatta nautitaan siitäkin!
      Ihanaa päivää sinnekin!

      Poista
  11. Hieno löytö! Ja tosiaan, ihan täydellisen värinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru,tämä oli ihan helmi niiden rumanruskeiden seassa :)

      Poista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)