torstai 10. tammikuuta 2013

Luovuuttako...?

Osallistuin tässä joku aika sitten facebookissa kiertäneeseen luovuus haasteeseen.Kommentoimalla haasteeseen osallistuvan tilaa,saat häneltä itse tehdyn lahjan ja samalla lupaat kopioida päivityksen itsellesi.Harvinaisen epäselvästi selitetty :)
No enivei,sain (onneksi) itse vain kaksi rohkeaa ja luovaa kommentoijaa ja heistä ensimmäisen lahja on valmis.Tunnen aika hyvin hänen sisustusmakunsa joten tehtävä oli aika helppo.Luottokama eli vanha ladon seinälauta käsittelyyn ja tällainen siitä sitten tuli.


Tämä oli ensimmäinen tekemäni huoneentaulu ja kehittelyä on vielä.Lauta on tosi vanhaa ja huokoista eikä paperin kiinnitys onnistunut täydellisesti decoupage-tekniikalla.Vetelin sitten vielä kirkasta, ohutta lakkaa päälle ja silmän lumeeksi pikku naulat nurkkiin. Pyrkimyksenä oli saada peltimäistä vaikutelmaa.Voihan tällä sitten vaikka sytyttää uunin jos ei muuta käyttöä keksi :)


15 kommenttia:

 1. Ihana! Kyllä sinulla vaan on taito hyppysissäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taidosta en niinkään tiedä,intoa ja ideoita enemmänkin :)

   Poista
 2. Tulin tänne vastavierailulle, ja kannatti :) Ihania yksityiskohtia teidän kodissa, ja nuo kaikki, mitä olet lusikoista, haarukoista jne tehnyt; mahtavia! Millä sinä niitä väännät? Jos itsekin vääntelisin joskus jonkin telineen ;) Ja tuo kyltti on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa saada lukijoita!Jaa että millä vääntelen :)Oliko se 70-lukua kun joku uri geller sai ajatuksen voimalla lusikan vääntymään :) No minä olen käyttänyt ihan harjan vartta :) Sillä saa pyöreän muodon jos sitä haluaa.Kaikista hankalinta on ollut tuo reiän poraaminen kiinnittämistä varten.Isännälle ei passaa kertoa kuinka paljon poran teriä on kulunu noita tehdessä...Siis kiinnitän lusikan poraamalla pesään reiän tai kaksi ja siitä pikku naulalla kiinni.Rohkeasti vain kokeilemaan,työ tekijäänsä opettaa :)

   Poista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu.Jään suurella mielenkiinnolla seurailemaan tuunailujasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan peremmälle ! :) Tuunauksia kyllä piisaa ja mielelläni niitä esittelen jos vaan jotakuta kiinnostaa :)

   Poista
 4. Ihana tekstitaulu!!!
  Luulin jo aikaisemmin kirjautuneeni lukijaksesi...menenpä korjaamaan asian:)
  Hymyjä alkavaan viikkoosi♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja kiva jos tulet lukijakseni!Kohta onkin 10 koossa :) Nyt ei kyllä hymyilytä,oksensin kolmi-vuotiaani kanssa viime yön :( Mutta jospa jo huomenna parempi olo molemmilla.

  VastaaPoista
 6. Sinun pitää järjestää arvonta ja laittaa jotain ihanaa tekemääsi palkinnoksi :) Hieno tuli tästäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D No niinpä,viimeisetkin lukijat kaikkoaisi ettei tule lautoja postissa kotiin =D No,kyllä niistä on vissiin tykänneet ne, jotka on omakseen saaneet :)

   Poista
 7. Do you need free Google+ Circles?
  Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT AND TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)