keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Holy shit,i´m back !!Huolimatta otsikon raflaavasta tyylistä,takaisin kolostaan on raahautunut suhteellisen sama, suomalainen muija kuin minkä olette tunteneet.No,ainakin melkein =)
Blogi näkyy olleen tasan kaksi kuukautta tauolla.Ja tämä nyt ei ollut mikään tietoinen valinta.Vähitellen blogi vain unohtui.Kai jonninlaista blogiähkyä oli havaittavissa ja kiinnostusta kirjoitteluun ei riittänyt.Eikä myöskään blogien lukemiseen.Näin jälkikäteen voisi sanoa että blogimaailma täytti jonkin suuren tyhjiön elämässäni.
Elämässä alkoivat avautua muut asiat ja löysin itsestänikin uusia puolia.Paljon olen pohtinut itseäni ja elämääni,arvojani ja asioitani.Kuka minä olen ja miten olen itseni kanssa.Mitä minä haluan.Kuka minä olen.Työelämään paluukin tapahtui tuossa kesäkuun alussa.Ja täytyy sanoa että kerrankin minusta tuntuu että olen saavuttanut elämääni onnellisen tasapainon jota voin hallita itse.Minulla on elämässäni kaikki mitä tarvitsen ja enimmäkseen sitä, mikä tuottaa iloa ja onnea.Ja siitähän me jokainen olemme itse vastuussa.Siitä onnellisuudesta omassa elämässämme.Minulla on tietysti ollut onnea kun olen saanut tavata uusia,mukavia ihmisiä jotka sulostuttavat elämääni.Ystävien merkitys on myös auennut ihan uudella tavalla.Ja ennenkaikkea tykkään itsestäni.Mulla on hyvä olla =)Sisustus- ja remonttirintamalla on tapahtunut sen verran että yläkerran makkari on eristetty uudelleen.Ei pitäisi ensi talvena vilun kapattaa enää.Sen verran villaa pantiin.Kuvia moisesta tapahtumasta ei kaipaa varmaan kukaan...

Jatkoa makuuhuoneen remonttiin on luvassa jahka tässä ehditään.Ehkä joku muistaa sivuvintin jonka halusin ottaa käyttöön.Kaikki riippuu nyt makuuhuoneen kamiinasta ja sen siirtomahdollisuudesta.Jos tyhjiä hormeja löytyy, alkaa seinään tulla reikää.Katto-Kassiselle töitä...Reikä tulee tähän:

Sänky vaihtuu uuteen ja siirtyy toiselle seinälle.Nykyinen sivuvintin ovi poistuu paikalta vähin äänin.
Ja ennenkuin joku ehtii tarjota huimia summia sängynpäädystä,kerrottakoon että se säilytetään.Vain itse synninpesä vaihtuu =)
Ja näin ruokottomasti uusi minäni asuu ja elää.Peti petaamatta.Kuka sitä joka välissä ehtii petaamaan.Vähän kuitenkin peittoja asettelin suorempaan.Ja hei,laatikon vetokahva on väärässä asennossa.Eipä siinä mitään,olkoon.Son mun vetokahva =)


 Tällä hetkellä lomailen kuitenkin.Fyysinen aktiivisuus on lisääntynyt ja polkemista tulee harrastettua paljon..Pyörä liittyy tapaukseen.                
                          Piha kaipaisi kohennusta.Aurinkotuolissa istuen voin kohennusasioita pähkäillä ihan rauhassa.Jos viitsin.Son mun piha =)


Niin ja btw. Indiedays ilmoitti että se antaa mulle potkut.Eipä siinä mitään,son mun per*e ja mun blogi.Ymmärtäähän tuon.Pystyyn kuollut blogi.Mutta ei piä hättäillä. Näkyy täällä ihmetyksekseni porukkaa kulkevan tauosta huolimatta.Kiitos siitä kaikille lukijoille =) Yritän palkita paikalle eksyvät ehkä hiukan tiuhemmalla postaustahdilla...
56 kommenttia:

 1. Nice to have U back! :)
  Potkut? Tuskin mitään häviät...?
  Soot käsitelly makkarin seinät samalla kun varmistit sen vilun kapajattomuuden...vai onks minult jotain menny ohi?? Tai no, ohi mene koko ajan vaikka mitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepi!
   Ja herranjestas mikä vastaanotto täällä,luulin että tuskin kukaan enää noteeraa :)
   Juu ilmoittivat ykskantaan että blogi ei ole päivittinyt ja haluavat antaa paikan aktiiviselle bloggaajalle.Ei mulle taida olla mitään merkitystä sille paikalle,mielelläni annan paikan jollekin vaikka aloittelevalle bloggaajalle.
   En oo mitään tehny tolle lautaseinälle,entisen omistajan jäljiltä on vieläkin.Eristeet laitettiinkin tuonne sivuseinän puolelle jonka takana on kylmä ullakko.Tuon seinän takanahan on se sivuvintti joka on jo eristetty :)

   Poista
  2. siis ihan liian pitkä tauko kun kerkee jo unohtaa perusasiat :D

   ja tuonne alempaan viitaten: jaa mää kukkahattutädiks?? ei o pelekoo :D (ei mikäänlaiseks hattutädiks, sen puoleen)

   Poista
 2. Komppaan Pepiä. Kiva, kun tulit takaisin!!

  Sä tuut aivan hyvin toimeen omillasi ♥

  Polkases pyörällä joskus kylään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S :)
   Niin mä tuun,siitä ei ole epäilystäkään.Ja nyt tämä koti tuntuu tosi kodilta ja hyvältä paikalta :)

   Kiitos kutsusta,voisinpa polkastakin :)

   Poista
 3. Ihanaa, että kaikki on hyvin, ellei jopa loistavasti! Ehdin jo tuossa miettiä, että onko sattunut jotain... Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susan!

   Kaikki on loistavasti nyt kun oivalsin tämän uuden elämän olemuksen :) Sattunuthan on tietysti vaikka mitä mutta kaikkee ei parane laverrella nälilä huudeilla =D

   Poista
 4. Ihanan rento ja hyväntuulinen kirjoitus, tervetuloa takaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo!
   Rentous ja hyväntuulisuus on tavoittelemisen arvoisia asioita.Pyritään pysymään niissä :)

   Poista
 5. Just tän kaiken halusinkin kuulla. Ja tosin kuulemattakin tiesin, että sulla on nyt elämä mallillaan. Soot sen ansainnu :). Nääs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukalla on sisäpiirin tietoa :)
   Jotkut sanoo et kel onni on,se onnen kätkeköön.Paskan marjat sanon minä.Jos minulla nyt kerrankin on hyvä olla niin minähän ilmoitan sen vaikka koko maailmalle :) Uskon enempi siihen et kun hyvää laittaa kiertämään ja siinä oikein piehtaroi niin se lisääntyy.Ihminen on ihan niin onnellinen kuin se kuvittelee olevansa.Sano noin joku Lincoln.
   Kaikki kai meistä on onnen ansainneet.Se ei vaan taida tulla ovelle kolkuttelemaan ihan noin vaan.Se pitää löytää itsestään.Nääs.

   Poista
 6. Moi muija, oon mä sua niin oottanutkin ja välillä käynyt kurkkimassa, että oisko täällä mitään uutta. Ihana kuulla, että kaikki on paremmin kuin hyvin. Repesin niin ääneen tosta polkemisesta... ;D Osu ja uppos meikäläisen huumoriin.
  Taitaa olla joku kesäsiivous Indiedaysillä meneillään, kun muakin uhkailtiin potkuilla. Blogi oli hiljaa kaks viikkoa! Vastasin, että voitte antaa paikkani jollekin innokkaammalle, jos siltä tuntuu. Minen käy kenenkään blogipillin tahtiin tanssimaan ja olen hiljaa vaikka kaksi vuotta, jos siltä tuntuu. Ni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en tuota polkasemista arvannu erikseen mainita, kihittelin vaan ittekseni :D
   Suakin?? Taisin olla onnekas rotta kun älysin hypätä...pitäköön tunkkinsa!

   Poista
  2. No moi itelles! Mua odotit <3
   Niin,polkeminen on mukavaa ja siinä vahvistuu tietyt lihakset tehokaasti.Joskus saattaa kyllä varsinkin takareidet olla jumissa ja intiimit alueet herkistyneenä mutta kyllä ne siitä kovoo kun jatkaa harjoittelua.Hommassa kehittyy yllättävän nopeasti vaikka olisikin ollut tyyliin 8 kuukautta polkematta.Ja se ilo ja hyvä mieli mikä polkemisesta tulee,ai että...

   Mua ei edes uhkailtu,se oli ihan ilmoitusluontoinen asia.Vielähän tuo näkyy blogi siellä keikkuvan,hottislistallekin päästy tänä aamuna :D
   Ja ei tosiaan tämäkään kukko käskien laula,minen ruppee väkisin mistään sohvatyynystä juttua vääntämään.Jos ei ole asiaa niin minkä sille mahtaa :)
   Siinä kyllä tekevät virheen jos Voikkarin hylkäävät.Ei se määrä vaan laatu :)

   Pepi,älä nyt heittäydy kukkahattutädiksi =D

   Poista
  3. Heheeeee. Pole pole, kyllä ketjua riittää! =)

   Poista
 7. Kivaa, että tulit takasi! :) ja onpa aurinkoisen näköstä (ja kuulosta) siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos satu!
   Täällä on ollut aurinkoista.Vettä on tainnut tulla enempi etelässä.Viileää on ollut mutta siitä on se hyöty ettei ole hyttysiä.Niitä ei ole ikävä :)
   Ja minä hymyilen kilpaa auringon kanssa :)

   Poista
 8. Welcome back! Olipas hauska teksti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you!
   Pysyn uskollisena tyylilleni ja ehkäpä hivenen hurtimapaakin huumoria saattaa livahtaa joukkoon.Kiva jos porukat tykkää.Kaikki ei varmaan tykkää mutta eihän sitä pakko ole kaikkea lukea mitä eteen tulee.Elämässä ei ole pakko kuin syntyä ja kuolla :)

   Poista
 9. Mahtavaa että palasit!!! tosi hienoa! Tosi kiva oli lukea sun ajatuksia. Tauko voi tehdä hyvääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura!!! <3
   Tauko teki oikein hyvää ja nämä ihanat kommentit kyllä kannustaa taas palaamaan huudeille.Onhan tällä niin kivaa porukkaa :)

   Poista
 10. Kiva kun palailit - ja kiitos tekstistä - oli niin hyväntuulinen, että itsekin tulin hyvälle mielelle, vaikka koko päivän olen yrittänyt känkkäränkkää kehitellä;)
  Ja potkut - nepä voivatkin joskus olla onnenpotkut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady!

   Mun känkkäränkkä kiintiö taitaa olla täynnä.Harvoin enää ärsyynnyn mistään niinkuin ennen.On tietysti joskus juttuja joista tulee paha mieli ja harmitus mutta en jää niihin kiinni vaan puhallan ne pois.Nyt puhalletaan Ladyltäkin harmitukset pois ja hymyä huuleen tilalle :)

   Joo nämä potkut ei ole big deal.Ei kai tässä mikään muutu muu kuin kuukautissuojamainokset jää pois :)

   Poista
 11. Pöh, typerät potkuttelijat!
  Mukavaa että sulla on elämä mallillaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo,työtäänhän hekin tekevät.Ei tietenkään ole millekään firmalle eduksi jos työntekijä vaan lorvii ja nauttii elämästään :D

   Poista
 12. Kiva kuulla,että elämä on mallillaan :) Ja ihanaa, kun palasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MarMa!
   Vastaanotto on ainakin hämmentävä;tänäänkin 1191 kävijä...
   Ja elämä ON mallillaan :)

   Poista
 13. Kiva kuulla sinusta :) Aurinkoista kesää sinne suunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna!
   Kiva on olla huudeilla :) Miten en enää muistanutkaan et miten kivaa tämä on :) Aurinkoa teillekin!

   Poista
 14. Olenkin miettinyt mitä sinulle kuuluu. Kivalta kuullostaa elämäsi.....se se on tärkeintä, että oma elämä on mallillaan. Mitäs noista potkuista...jotkut ovat lähteneet itse kyseisetä "firmasta"..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväähän minulle kuuluu :) Jollekin tuolla jo kommentoinkin että koti tuntuu nyt ihan oikealta kodilta ja naapuristo ja koko puutaloalue on tosi mukava.Naapurit ihan huippuja.
   Potkuista ei sen enmpää mutta tässä juuri ihmettelen että mikä kumman väkiryntäys täällä nyt on...ihan simona tulee liikennettä facebookin kautta.Itse blogi ei ole facessa,minä kylläkin mutta en ole linkittänyt.Joku toinen lienee...KUKA TUNNUSTAA??? :D

   Poista
  2. Hih hii ;) Taisin olla minä!
   Tulin uusinta päivitystä lukemaan ja jämähdin vanhojakin juttuja selailemaan.
   Kivaa kun palasit <3 Oon täällä käyny sun tauon aikana lukemas vanhoja juttuja, tuo keittiönlattia on niin hieno!

   Poista
  3. Sinähän se Niina olit :D
   Kiitos Niina ja kiva oli palata takaisin ! Kyllä varmasti tässä syksyn tullen jututkin lisääntyy :)

   Poista
 15. Holy shit, welcome back! Oikea asenne muijalla :) Mutta älä ny ittees ihan hengiltä polje :D Hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taru ja kiva kuulla sinuakin :)
   Elämä on asennekysymys,sinä jos kuka sen tiedät.Tarpeeksi asennetta ja tahtoa niin vuoretkin väistyy :)

   Täytyy aina välillä huilata tuossa polkemisessa.Ettei mene maku...

   Poista
 16. Tervetuloa takaisin sinä ihana suomalainen muija ♥

  Mä tietkö kävin viimeksi eilen täällä kurkkimassa, että onko mulla mennyt jotain ohi, missä oot ja joko pitää alkaa laittaa s.postia. Kiva, kun oot takas! Ja erityisen kiva kuulla, että voit hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura ihanainen nainen <3
   No niin,ilmanko se alkoi mulla tuntumaan että nyt pitää alkaa näpyttelemään,etiäiset sano jotta joku kaipailee :) Oikeasti mulla on ollut huono omatunto lukijoita kohtaan ku tuolleen yhen äkin hylkään ilman mitään selityksiä.Karmeet bänät =D

   Hyvin voidaan,niin fyysisesti kuin henkisesti.Oikeesti,oon ollu terve kuin pukki :) Tai tässä tapauksessa uuhi.Pukit sitten erikseen...

   Poista
 17. Holy smoke,good to get you back:)Viimeks eilen aamulla kävin täällä kurkistelemassa että onks mun lukulistassa jotain vikaavikaavikaa kun ei Anista mitään kuulu:)
  Ihana,hyvää tuulta tuonut kirjoitus,eikös vaan ookkin mukavaa olla välillä pääroolissa omassa elämässään,mikä siinä onkin että me,varsinkin naiset,melko usein ajaudutaan johonkin ihme sivurooliin,on mukamas niin paljon tärkeempiä juttuja kuin se oma itse,kumma juttu kun kuitenkin itsensä kanssa sitä joutuu/saa kuitenkin eniten olla tekemisissä;)
  Yhtään en tunnustaudu ilkeeksi ihmiseksi mutta jotenkin tuo potkujuttu toi hymyn huulille,ei taida ihan kamalaa lommoa sinne CV:hen tuosta syntyä;)
  Kaikkia kivuuksia toivottelen sen suomalaisen muijan elämään sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Kirsikin kävi täällä siis luuhaamassa eilen...olinkin aistivinani huumorin henkäystä ilmassa :)
   Pääroolissapa hyvinkin...mie olen nyt ihan megatähti tässä omassa elämässäni ja vaadin takahuoneeseen kultaiset vessanpytyt jne.Vain paras kelpaa meidän Anille.Pysyy muija hyvällä tuulella,en mä muuten sen kans jaksa... :)

   Eihän me ilkeitä,pois se meistä...Ei mulla oikeesti ole mitään pahaa sanottavaa inspiksestä,enpäs tuon lafkan kans paljoa tekemisissä ollut.Tulihan sieltä kautta tieten liikennettä mutta eiköhän täällä vielä tästä eteenkinpäin joku piipahda.Käy sä ainakin joku vitsi murjomassa :)
   Kaikkea kivaa ja hyviä vointeja sinullekin :)

   Poista
 18. Welcome back, johan sua on kaipailtukin :) Ja ihana kuulla, että elämä on mallillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jossu!

   Kiva kun ootte kaipailleet <3 Ja elämä antaa nyt parastaan,kyllä tässä kaupungissa on sitten mukavia heppuja ;)

   Poista
 19. Oikein hienoja aatoksia sulla. Ja tuntuu ihan siltä että pitäs onnitellakin :) Hienoja uudistuksia siellä on kotiinkin tulossa näemmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kiitos,saa onnitella :) Vaikka nyt siitä että olen alkanut tajuta elämää paremmin :)

   Toivottavasti uudistukset onnistuvat,pidetään peukkuja!

   Poista
 20. Olkoon potkut onneksi. Kiva saada sut takaa, minäkin jo lukulistaani epäilin ja kävin vaklailemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri,eiköhän tässä mukana räpistellä jatkossakin :) Kiva kuulla että on kaipailtu <3

   Poista
 21. Kiva kun palasit, itsellänikin on menossa jonkinmoinen kyllästys bloggailuun...Jotenkin tärkeämpiäkin juttuja nyt menossa koko ajan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oa aina tahtonut olla tämmöstä että innostun jostain asiasta nollasta sataan ja sitten tulee hiipumus :) Mutta en mä näitä hommia jätä ja älä jätä sinäkään.Tauko ja tahdin hidastaminen riittää :)

   Poista
 22. Tervetuloa takaisin, odotettu on innolla! Mutta silti asiat tärkeysjärjestykseen. Se on tärkeintä mikä itsestä siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja-Leena !
   Osuit juuri asian ytimeen;elämässä pitää nähdä ne itselle tärkeät asiat ja keskittyä niihin.Mutta niinkuin tuossa ylempänä sanoin,en mä näitä hommia jätä :)

   Poista
 23. Pyhät pökäleet! Niinpäs oletkin bäk ja hyvissä voimissa, huomaan :) Tervetuloa takaisin, mukavaa kuulla kuulumisia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna!
   Tosi mukava huomata että lukijoita vielä löytyy :)

   Poista
 24. Kivaa kun oot takaisin, kaipasinkin jo tänne lukemaa kivoja juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli myös tulla takaisin ja huomata lukijoita paikalla :)

   Poista
 25. Monta kertaa on tullut kurkittua, josko oisit tullut takaisin :) Mukavaa, että olet ja aivan superihana keittiö edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta ja tosi kiva kuulla että mielessä on pysytty :)

   Poista
 26. Ei tarvi kokea syyllisyyttä siitä, jos ei aina kykene tai edes halua bloggailla - kirjoittaa eikä lukea. Suurimmalle osalle tämä on kuitenkin vain ja ainoastaan harrastus, ja tärkeämmät asiat saavat mennä edelle :) Mullakin meinasi hiipua innostus; nyt bloggailen uudella nimellä ja uudella blogilla (entinen Hilja Maaria, Hiljamaarian sisustuskirjasta siis ;)) Ihania kuvia sun kodista, edelleen! Ja ihanaa syksyä sinne Kainuuseen! Täällä sataa parhaillaan värikkäitä lehtiä alas; tuntuu kuin satua katselisi, kun tiirailee ulos <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)