lauantai 9. maaliskuuta 2013

Vähän valmista



Puolet olisi valmiina.Eli tämä puoli huoneesta missä on taso ja kaapit. 60-luvun alakaappi keventyi kun siitä poistettiin  minun jonkun tekemä ruma sokkeli ja laitettiin mustat jalat. Sokkeli oli aiemmin tarpeen siksi kun tuon kaapin alla ei ollut mattoa kun siitä oli poistettu kiinteä, korkea kaappi.Myös päällä ollut kansi poistettiin, ei olisi muuten mahtunut tuon tason alle. Yläkaapit ovat myös täyspuiset, saman vuosikymmenen kaapit.Pesukone on nyt käyttökelvoton,ei emännän tekemien liitäntöjen takia vaan poistoletku on liian lyhyt.Sitä pitänee jatkaa.Tuollahan se letku rötköttää pyykkikorin vieressä.Laitoin pyykkikoriin pyörät ettei heti uusi lattia naarmunnu pilalle.







Rottinkikorit kätkee sisäänsä mm. kesäkenkiä,hattuja jne. Ja apukeittiöhän tämä näkyy olevan; meidän juomien tekokeskus sijaitsee täällä :) Listat tietysti vielä puuttuu. Niin aina.Ja pientä tuunausta löytyy vielä tästäkin kohtaa mutta ne ehtii myöhemmin.


Ja sitten toisen seinän kimppuun...




20 kommenttia:

  1. Apua mä en kestä!!Ihan superihananhieno lattia!! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. siisti!
    ja tosi komea korikokoelma!

    VastaaPoista
  3. Kaunis kokonaisuus ja tiedän, että toistan itseäni;olen kodari-kade :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän tämä apukeittiö on ihan tässä keittiön yhteydessä ja siitä mennään myös saunaan.Olen kyllä tykännyt sijainnista,ainut huono puoli tuossa nyt on kun siitä kuljetaan koko ajan ulos ja sisään.On siis myös eteinen.Neliöitä saisi olla lisää.

      Poista
  4. Ihanan pirtsakkaa ja kauniit vetimet :)

    VastaaPoista
  5. Yläkaapeissa on alkuperäiset vetimet,alakaappiin vaihdoin tuollaiset vähän paksummat lankavetimet. Jotenkin ne passaa kaappien tyyliin :)

    VastaaPoista
  6. Ihan älyttömän kivan näköistä, tykkään! Lattia on upea! Olet sinä taitava :)!

    VastaaPoista
  7. Lattia on hieno, sopii juuri tuohon tilaan ihan loistavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yritin saada tähän vähän sellaista amerikkalaista, 50-60-luvun henkeä.Noista kaapeistahan se ajatus lähti.Ideana olisi vielä ympätä paloauton punaista joukkoon.Katsotaan :)

      Poista
  8. Näyttää tosi kivalta ja toimivalta! Kiva kombibnaatio tuo musta ja valkoinen yhdistettynä rottinkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Tykkään kyllä itsekin tästä yhdistelmästä vaikka yksinään punertava rottinki ei enää silmää miellytäkään. Tässä se näyttää ihan hyvältä.Ja tykkään niin noista vanhoista kaapeista.Osa isovanhempien hylkäämiä ja osa kierrätyksestä.

      Poista
  9. Aivan mainiolle näyttää! Lattia on tosi upea ja kaapistokin ihana. Tykkään tuollaisista rennoista säilytysratkaisusta, kuten koreista. :)

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihana kodari ja NIIN SIISTI, toista kuin meillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eiköhän tähänkin sitä tavaraa taas ala kertymään :) Sinun kodarissasi oli kyllä ihania tavaroita mitä siinä ehdin silmäilemään :)

      Poista
  11. Vanhat kaapit on hienot! Oliko vetimetkin paikoillaan vai vaihdoitteko ne?

    Kirpparikeiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yläkaapeissa alkuperäiset vetimet,alakaappiin vaihdoin tuollaiset paksummat lankavetimet alkuperäisten tilalle.

      Poista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)