perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tuolihankintoja,osa 1.



   Jokin kumma tuolien hankkimistauti on iskenyt.Mikäpä siinä,ainahan istuimia tarvii mutta kun alkaa kohta joka nurkka olla jakkaroita täynnä.

Näiden tuolien hankinta on kyllä ihan perusteltua.Se kesä tulee ensi viikon karmeasta takatalvesta huolimatta.
Mulla on ihan kirjoittamaton sivu tuo piha ja jostain piti alkaa.Ostin kakkoslaadun tuolit Jyskistä.Pöytäkin olisi ollut mutta oli sen verran huteran oloinen että jätin ottamatta.




    Otin ensin kaksi tuolia.Seuraavana päivänä hain kaksi lisää.12,50 e /kpl. Ei paha.

   Etsinnässä olisi vielä se pöytä,musta pöytä tuntuisi hyvältä.Sitten tuli vielä mieleen että jos rakentaisin siirtolavasohvan,puutarhakeinukin olisi kiva.




  Tilaa pihalla on kivasti rakennella vaikka mitä.Nuo tuijat vaimitälie-katajat olen kyllä aikonut tuosta heivata muualle.




  En yhtään muista mitä muuta pihassa kasvoi,paljon tuossa katolta tippuneen lumen alla oli kasveja.


Tämä pullea silmu on ainakin syreenin.Sekin pitää siirtää.Liian lähellä taloa mun makuun.




     Kevät ja aurinko on tehneet tehtävänsä.Nyt juuri tuntuu oikein mukavalta suunnitella kaikkea ja elämä tuntuu sittenkin voittavan.


                                                        EDIT. Tilanne lauantaina.Grilli, kesä ja kärpäset puuttuu :)




                                                                                            Kuva näpätty keittiön ikkunasta.



31 kommenttia:

  1. Ai kuinka nätit tuolit ja niin mun väriset!!! Pitääköhän myös poiketa jyskissä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolit on oikeasti tummemman turkoosit, aurinko syö väriä.Niin mun väri kans :) Tuolit oli poistomyynnissä, viime kesän mallia ja kakkoslaatua.Hyvällä tuurilla löydät samanlaiset, meidän jyskiin jäi yksi ja se iso, hutera pöytä.Jos vaan laskevat vielä sen pöydän hintaa, niin otan senkin ja korjaan tukevammaksi :)

      Poista
  2. Pirtsakat tuolit! Eikä ole hinnalla pilattu!
    Mutta hyvänen aika....lunta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan meillä lunta, tuossa ihan kunnon kinos katolta tippunutta.Muu piha on jäätikällä, metsässä ei ole yhtään mitään.Vähänhän sitä on, tavallisesti tähän aikaan paljon enemmän.
      Tuoli lähtöhinta taisi olla 40 e...pöydän lähtö oli 120, nyt 40.Pitikö se vielä hakea ja kunnostaa tukevaksi...?

      Poista
  3. Kauniin väriset nuo tuolit!
    Teillä näköjään vielä lunta :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolit on justiin mun väriset :)
      Juu on lunta ja tuossa tosiaan kunnon kinos katolta tippunutta.Pitääkin hankkia pistolapio ja yrittää lapioida kinos hajalle.

      Poista
  4. Hyvän löydön olet noiden tuolien suhteen tehnyt. Ihanan pirteän väriset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, väri on juuri oikea ja malli mukavan retro ja vieläpä trendikkään teollinen :)

      Poista
  5. Ihanan pirtsakat tuolit, tykkään!!! Voi, kun siellä on kevät jo pitkällä, täällä vielä lunta n.20-80cm!
    Kevät saa kaiken näyttämään paremmalta, paitsi meidän ikkunat!!
    Hyvää viikonloppua Ani <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät on meilläkin kuukauden etuajassa; yleensä tällaiset kelit on olleet huhtikuun lopussa rinsessan synttäreiden aikaan.Teillä on ollut paljon lunta,meillä sitä ei missään vaiheessa ollut haitolle asti :)

      Ja tuo on niin totta,kevät saa KAIKEN näyttämään paremmalta,ikävyydet väistyy ja sitä ikäänkuin herää henkiin.Ja ne ikkunat...

      Kiitos Sari,mukavaa viikonloppua sinullekin.Teillä taitaa tulla lisää lunta,meillä tässä nyt just paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta :)

      Poista
  6. Ihana kuulla, että elämä alkaa voittaa <3 Uuden kodin muuttuminen omannäköiseksi Kodiksi isolla K:lla varmasti auttaa :)
    Sari tuossa ihastelee, kun siellä on kevät niin pitkällä. Mä taas ihmettelin, että onko teillä vielä lunta! Täällä ei oo ollut yhtään piiiitkään aikaan. Mun tyttöset olis onnellisia, jos vielä pääsisivät lumiukon tekoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan se tuo sydäntalvi on ikävää aikaa mutta nyt se oli siis harvinaisen ikävää...mutta tiesin että kevät pelastaa minut :) Ja tuo kodin omannäköiseksi muuttaminen on niin totta.Musta tuntui alkuun että me oltiin muutettu jonkun toisen kotiin.Nyt haaveilenkin monesta pintaremontista vaikka entiset pinnat ovat hyvässä kunnossa.Haluaisin vaan tehdä ne itselle :)

      Kuulinkin sielläpäin käyneiltä lumitilanteenne.On meillä vielä jossain lunta ja tuossa esim. on paljonkin katolta tullutta lunta.Piha on aivan luistinrata mutta tiet, metsät ja hiekkalaatikot sulat.Lumiukon vois saada aikaan jos sahaisi jäisestä lumesta ukkelin :D

      Poista
  7. Kivat tuolit, ja ei todellakaan ole pahan hintaiset. Väri aivan herkku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on aivan herkku,hiplailin kirkkaan punaisia pehmusteita vielä siinä ulos kulkiessani.Olisi aika makea yhdistelmä :)

      Poista
  8. Kyllä tuossa kelpaa istuskella. :) Miks ihmees mä en ole vielä älynnyt kantaa istuinryhmää ulos - täytyykin heti huomenna korjata asia :)

    Hyvä viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä kelpaa istuskella,arska paistaa aika hyvin tuohon pitkin päivää :) Mullakin meni tovi ennenkuin tajusin kevään ja ulkona istumisajan alkaneen :D

      Poista
  9. Onpas ihanan väriset tuolit. Järkytys oli tänä aamuna suuri, kun ikkunasta katsoi ulos...maa ihan valkoisena :/. Mutta kyllä se kevät sieltä tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin alkoi nyt satelemaan hiljalleen.Mutta lumella on taipumus jossain vaiheessa sulaa pois tai ainakin vähentyä :)

      Poista
  10. Tuolit ovat kyllä ihanat...tuo väri varsinkin mieleinen..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkooseja tuoleja ja pöytiä oli vaan nämä ainokaiset,pöytiä löytyi valkoisena lisää.Mutta tämä väri miellyttää minua ehdottomasti enempi.Miten hyvältä se näyttää sitten kesän vihreydessä :)

      Poista
  11. Oi...onko Kajaanissa vielä noin paljon lunta? Me täällä tänään pihaa haravoitu ja se grillikin otettiin esille ;0)
    Ps. välillä kyllä tuprahti yllätys yllätys lunta, mutta onneksi lopetti samantien ja suli poiskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäys...kun nyt katsoin ulos, plääh...sataa lunta!!!

      Poista
    2. No oikeesti ei kyllä noin paljon ole kuin kuva antaa ymmärtää, tuossa on tosiaan katolta tullutta lunta ja pihalta kolattua kinosta.Tiet ja metsät on ihan sulat.Parasta aikaa täälläkin satelee hiljakseen lunta mutta kovin on vielä vähäistä.Toivotaan että loppuu lyhyeen tämä sade :)

      Poista
    3. No jaa...ja nyt on sitten meilläkin maa valkeana tuntia myöhemmin.

      Poista
    4. Mie ennustin oikein.Täällä sade loppui lyhyeen :)

      Poista
  12. Pirtsakat on! Ja pöytäkin siis tuli samasta paikasta? Sieltä se kevät tulee meille pohjoiseenkin. Uskomattomalta näyttää nyt ulkona. Epätodelliselta meidän korkeuksilla tähän aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöytä samasta paikasta.

      Niin on epätodellista.Meidän kuopuksella on huhtikuun lopussa synttärit ja silloin on ollut nämä kelit.Muistan kun synnyttämään lähdin viisi vuotta sitten niin olipa siinä ja siinä että pikkukengillä pääsi :) Ja ne ensi viikon pikkupakkaset ei haittaa,pysähtyyhän se kevään edistyminen mutta jospa ei lunta tulisi kovin montaa metriä enää ;)

      Poista
  13. Onpas herkulliset tuolit!
    Siirtolavasohva kiinnostaa, kannatan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookki! :)
      Aamusin on nyt paistanut aurinko ja olen koettanut pähkäillä että mihin se paistaisi kesäaamuna n. klo 8-10 pintaan että siihen se sohva pykätään :) Olisi aika potti siinä lehteä lueskella ja hörppiä aamukahvia...

      Poista
  14. Voi miten makeet puutarhakalusteet ja hinta on ollut kyllä tosi vähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on ihan mun näköiset,tämmöset vähän retrot ja vaatimattomat.En oikein lämpene niille valtaville polyrottinki kulmasohville...voi olla että mun kukkarokaan ei niille lämpene :) Ostin eilen vielä kovapuisen penkin tuohon yhteen aurinkoiseen paikkaan :)

      Poista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)