tiistai 21. lokakuuta 2014

Sutinaa makkarissaNo niin, minähän lupasin että vielä siellä makkarissa on elämää.Pelit ja vehkeet käyntiin ja aikansa kun fiilaa ja höylää ja rassaa niin tulee tulosta.                                                                                                             Tadaa!!!
                                                                                                Oviaukko.                                                                       Vielä aamulla tässä kohti oli mun yöpöytä.

           

   Ei sivuvinttihän oli otettu käyttöön joskus kultaisella 80-luvulla.Edellisellä asukkaalla se oli vaatehuoneena.Viime talven se oli meillä kuitenkin kylmillään.Roinaa täynnä.

   Sivuvintin entinen oviaukko oli vasemmassa nurkassa.Se naputeltiin umpeen.Sänky oli tällä seinustalla,nyt se on tuossa suojapeitteen alla odottamassa uutta sijoitusta vastapäiselle seinälle.Ruskealle lautaseinustalle sijoitetaan muuta.Makuuhuone tuntuu jo nyt paljon suuremmalta kuin ennen vaikka rojut on kasattu kuvan ulkopuolelle yhdeksi röykkiöksi.

                                                                                                  Eli ennen oli näin.Pienet aukot seinän yläosassa ovat ilmanvaihtoa varten.Pääsee lämpö paremmin kiertämään yläkerrassa.


Tämä on vielä vähän vaiheessa eikä sivuvinttiin kurkita nyt enempää mutta kyllähän tuosta oviaukon näkymästä jo voi päätellä että kenen valtakunta siitä tulee.Minun sängyn tuleva päätyseinä huutaa myös jotain operatiivista toimenpidettä.

Huomenna jatketaan.

Ja huomatkaa,kaksi postausta samalle päivälle :)

13 kommenttia:

 1. Nonni. Postausta pukkaa niin, ettei perässä pysy :D. Piti oikein kolmeen kertaan kelata kuvat, että lopulta älysin :). Mutta siis vikahan ei ollu kuvissa, eikä selostuksissa, vaan ihan täällä päässä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni.Ihan intopiukeena täällä välillä.Ja kyllä nyt taitaa sepustuksissakin olla vähän epäjohdonmukaisuutta, mie niin oletan että kaikki muistaa mun nurkat entuudestaan ja riittää että pari kuvaa nakkaa ja tää oli tässä ja nyt tää on näin...ota siitä sitten selvä :D

   Poista
 2. Kiva kun olet taas takaisin :D

  VastaaPoista
 3. Hei mahtavaa!

  Ensinäkin se, että nyt tuo tila on käytössä.

  Toiseksi se, että sä innostut jostain niin, että palaat.
  Eikö oo kiva tunne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, kyllä on :) On kiva tunne kun innostuu jostain! Mulla on ollut tässä energiat vähissä ja syyksi paljastui huonossa tasapainossa oleva perussairaiden lääkitys....siinäpähän nyt arvailette mikä se tätä akkaa riivaa :D No ei vaiskaa,oon kai mää joskus maininnut et mulla on kilpirauhasen vajaatoiminta.Mutta nyt lisättiin lääkettä ja parin viikon päästä pitäs olla vointi parempi.

   Itsekin olen tyytyväinen kun älyttiin ottaa tila käyttöön.Se onkin ihan kelvollisesti eristetty eikä lisää lämmityskustannuksia hirveesti. Ja kunhan kuopus siirtyyy isompaan huoneeseen aikanaan,saan minä tästä lohnakkaan pukeutumishuoneen itselleni :)

   Ja kiva kun oot edelleen lukijana <3

   Poista
  2. Ihana kuulla, että moinen häiriö selvisi ja saat tilanteen kuntoon ♥
   Voi vitsi, aika makee pukeutumistila sulle tosiaan tulossa jatkossa.. :)

   Poista
  3. Osasin jo itsekin epäillä että lääkitys on pielessä ja kontrolliin sitten menin.Peilistä katsoi puolikuolleelta näyttävä akan raato,itku oli herkässä jne.Eli RaMaVit-oireyhtymä ;) Mutta nyt vedetään tabuja kunnolla niin eiköhän se tästä :)

   Toivotaan että pikkulikka kasvaa nopeasti eikä mahdu enää tuolla kopperossa olemaan.Moon aina haaveillut mikäsenytonkaan-walk-in-closetista :)

   Poista
 4. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)