lauantai 10. elokuuta 2013

Ei tullut värisuoraa


   Tuija blogista form follows function yllytti mukaan chip it!-haasteeseen.

  Ikävän sateinen päivä teki sille tilaisuuden.Joka huoneesta on ainakin yksi kuva paitsi pesuhuoneesta.Siellä on aika sinistä...
Kuvakulmat eivät ole kovin laajoja mutta värejä mahtuu silti mukaan runsaasti.































15 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä kaunista! Ja jonkinlainen värisuorahan tuossa oli. Samat sävyt ja toisiinsa hyvin sopivat sellaiset toistuu huoneesta toiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jane ! :)
      No joo,kyllähän ne samat sävyt taitaa toistua aikalailla vaikka eihän tuo ohjelma ihan totuuden mukainen ole.Esim. olkkarikuvassa missä rinsessa rötköttää kattomassa junioria,löytyy muka vaaleansinistä.Ilmeisesti ikkunasta kajastavan valon värin ottanut.Telkkarista näkyy kans sinistä.ja onhan siinä rinsessan mehumuki penkillä :)

      Poista
  2. Kivoja kuvia! :) Teillä on niin siisti ja kaunis koti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Masha!
      No arvaa onko just siivottu ja kannettu pari kilometriä tytön tavaroita takaisin yläkertaan :)Muutama kuva on vanhoja.

      Poista
  3. Olen ihan hämmästynyt näistä haasteita. Miten kivoja värejä kodeista löytyykään, ja hitsi miten kivan värimuistion tuosta itselleen saakaan!

    Teidän koti on kyllä aivan mielettömän kodikas ja kaunis. Oi että, erityisesti pidän siitä, että joka huoneessa on jotain oman näköistä ja jopa itsetehtyäkin. Wau! Olet kyllä taitava sisustaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos JuttaEmilia! :)

      Eihän meillä ole kuin yksi ainut huonekalu joka on ostettu ihan oikeasta kaupasta ja jota ei ole tuunattu tai rakennettu itse.Nimittäin olkkarin sohva.Ja senkin meinasin verhoilla uudestaan.Paitsi että hirvee homma tiedossa :/

      Ihan täällä häkellyn sanoistasi :) Kiitos kaunis <3

      Poista
  4. Löytyipä mukava blogi! Jäin lukijaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eeva!
      Ja tervetuloa lukijaksi.Yhtään Eeva ei tainnut vielä ollakkaan :)
      Toivottavasti löydät lukemista :)

      Poista
  5. Kivalta näyttää ja kovin on yhteensopivat värit kuitenkin :)
    / Siru

    VastaaPoista
  6. Mahtavaa, että lähdit mukaan. Pääsi kertaheitolla hiukan sisään toisen kotiin. Uutena lukijana (jos ei lue vanhoja juttuja läpi) kestää muuten aina tovi ennen kuin sisäistää asunnon. Näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset :) Kiva kun tulit lukijaksi.Heitähän mulle aina kommenttia ja vinkkiä.Esim nyt käyn jaakobin painia tuon makkarin ruskean seinä kanssa että maalaanko mustaksi...hitti vai huti??

      Poista
    2. Ani, kuvassa seinän väri näyttää taittuvan voimakkaasti punaiseen, mutta kun ei livenä näe, en tiedä onko se totuus ensinkään :)
      Musta kuulostaa hyvältä, mutta älä valitse sysimustaa, vaan sellaisen harmahtavan mustan, se näyttää paremmalta. Tuo yhden chipin black magic esim.

      Poista
  7. Teillä on aivan ihana koti!!! Tykkään aivan simona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!
      Mukava jos joku muukin tykää,itse tykkään myös vaikka tasaisin väliajoin alkaa joku paikka tuntumaan tylsältä ja ei-toimivalta.Sitten joutuu yleensä hommiin ;)

      Poista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)