tiistai 25. helmikuuta 2014

Kevään riemuja



Linnut laulaa ja vesi roiskuu.Auto uppoaa sohjoon.Oravat pitävät juoksukilpailuja.Ja mikä ihmeellisintä,Herra Aurinko suvaitsee esiintyä muutaman minuutin ajan.

Kohtaloa uhmaten pyöräilin kaupunkiin kirppari- ja kauppakierrokselle.Pysyin pystyssä vaikka 53 m/s puhaltava tuuli yrittikin estää minua pääsemästä perille.

Kotiin tuomisina oli maitohapoilla olevat jalat sekä kevään värejä.




                                          Paikallinen liike valmistautuu mahdolliseen Ukraina-ilmiöön ja myy polttopulloja 0,10 e/ kpl.







                                                                                    Pikkupulloista otin kylläkin narut jo pois.




                                                                       Kun ostaa kaksi liinaa,voi käydä näin.Kumpikin laitetaan pöydälle.


Ja vaikka se kevät ja kesä nyt tuleekin ryminällä niin varmuuden vuoksi ostin lämpimät sisätossut.Eihän näitä voinut vastustaa.Vaikka hinta 10 e kirpaisikin hieman.Harvoin ostan kirpparilta näin kallista.





    Kumit pohjassa mahdollistaa kipaisun vaikka postilaatikolla.Kunhan muistaa varoa koiranp*****a.Tosi mukavaa kun väki ulkoiluttaa rekkujansa tässä meidän kadulla ja antavat sessujen tehdä tarpeensa portinpieleen.Taidan pistää jätökset pussiin ja rueta jakelemaan kotipaketteja kun seuraavan kerran ohi menevät.




29 kommenttia:

  1. Sama se on täälläkin. Koiran paskaa tienvieret täynnä. Ja kissan kusta meijän piha täynnä. Hirveesti kissoja juoksee tällä kadulla ja en tiijä mikä lie meijän pihassa "etuoikeus" ku tuntuuvat kusasevan vain tänne. Muuten en tietäs, mutta takapiha HAISEE virtsalle!
    Kivat pullot. (nimenomaan ihanan väriset!) Sekä tohvelit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissoillehan on monia karkotteita,jotkut käyttää lyijyä mutta voi kokeilla esim. appelsiinin kuoria ja kai kaupoista saa ihan kissankarkoitettakin.Meidänkin pihalla olen nähnyt naapurin kissan mutta pissin hajua ei tunnu,liekö kisu leikattu.

      En mitenkään vihaa elukoita mutta en välittäisi siivoilla niiden eritteitä pihapiiristä...

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Kone tilttas ja sen jäläkkeen lähetti kolmesti saman viestin! Sillälailla! :D (poistin kaksi x))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla käy tämä sama tabletilla kun kommentoinnin jälkeen palaan nuolella takaisin niin sehän nakkaa kommentin uudestaan...

      Poista
  5. Kylmän viileesti nostin aina minäkin naapurin koiran jätökset meidän portin pielestä ja palautin takasin omistajansa osoitteeseen..
    Ei vaan sekään auttanut, mutta etikka auttoi. (Jostain olin kuullu, että sitä kun levittää maahan, koirat ei siitä kohtaa enää haista niitä hajuja, jotka pistää nostamaan jalkaa. Ja kun ei sentään myrkkyä ollut, niin ei tullut huonoa omaatuntoakaan).

    Melko keväinen polttopullolasti. Olis siinä ollu ilosen värisiä sirpaleita pientareella, jos tuuli olis kaatanu pyöräilijän. Mutta onneks oot niin ohkanen, että viuhuu molemmin puolin ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidanpa lorauttaa pullon etikkaa tuohon portin pieleen.Se näkyy olevan koko kylän hurttien viestikeskus.Yksi kun siihen tortun vääntää niin kaikkien muidenkin pitää oma painava sanansa käydä siihen sanomassa...

      Pullot kilisi repussa kuin puistojen naisilla konsanaan :) Pois tullessa oli ihan suora vastatuuli joka melkein pysäytti mut jossain kohti.Tämmönen riukula on kevyttä keittoa...

      Poista
  6. Überhauskat tohovelit :)
    Oiskohan jotain tuontitavaraa, en mie ainakaan moisiin ole törmännyt (zalando ainakin myy merkkiä) mutta varmasti käyttökelpoiset!
    Se on muuten kumma juttu toi koiranpaskatus, niin kauan kun lunta ei ole maassa, ne jotakuinkin siivotaan pois, mutta kun lumet tulee, nin sinnehän ne jää! Huomasin tuossa puiston kupeessa asuessani, alkoi ihan se itte haista heti kun lumet hupeni.
    Nyt sitten seuraavat putelit peliin, etikkaa ostamaan :D

    Juu, nuo pullot on oikein hauskat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossut on aivan huiput!Pohkeetkin pysyy lämpiminä.Kannatti kymppi maksaa.

      Ja ihan tuon saman olen huomannut että talvella lunta päälle vähän potkitaan ja äkkiä pois.Yhtenä päivänä huomasin että joku äijä seisoo ikkunan kohalla,pää pyörii kuin pöllöllä puolelta toiselle ja välillä mun ikkunaan.Kurkistus alemmas ja kas,siellä oli taas joku koira vessassa.Mikäpä siinä, eihän se koiran vika ole et paskattaa vaan siellä narun toisessa päässä on se poiskorjaaja.Se tuppaa unohtumaan monella. Mahtaa tuossakin olla aromit kun siihen aurinko oikein kunnolla alkaa helottaa...

      Niin että sitä etikkaa ostamaan...

      Poista
  7. Voi mitkä tohvelit...eihän noita voinut sinne jättää..:)
    Tee kuten yksi tuttava mies, jos hän näkee jonkun jättävän koirakakat siivoamatta....hän huutaa perään, että "hei sulta putos jotakin"...eikä sitten sitä ulkoiluttajaa enää näy heidän kadulla..:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah,tuo onkin hyvä idea! Mulla ikkunan saa auki just tuosta kohalta niin kailotan niin maan perusteellisen kovalla äänellä perään!! =D Että kummalla teillä paska putosi mun pihalle!!!!

      ja tohvelit oli ihan mun näköset :)

      Poista
  8. Ei muuta kuin kotipakettiin vain ☺

    Ihanat tossut!! Kyllä noista 10 kärsisin minäkin ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin osa varmaan koiranomistajista kerää kakat pois mutta nyt tuntuu että joka aamu on uusi jööti odottamassa :/ Jos laittaisin tuohon pussirullan roikkumaan niin auttaskohan...?

      Juu ei se kymppi ollut yhtään liikaa,on ne niin mukavat :)

      Poista
  9. Nyt kun mainitsit koirulit, niin kysyisinkin, että mikä on teidän perheen koiranpentutilanne? :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei meidän koiranpentutilanne on mainio :) Pikkutyttö on koirille allerginen niin meille ei voi koskaan ottaa sisäkoiraa.Vaikka nykyisin suositaan hoidoksi altistamista niin ei se silmät umpeen muurautuneena olo ole herkkua...
      Sulla on vielä pari puppea ilman kotia?

      Poista
    2. Yksi tai kaksi, mutta niistä käydään paraikaa keskustelua :)

      Poista
  10. Onpas ihanat tohvelit, mä oon ainakin niin viluinen aina että nytki istun tässä villasukat jalassa... ehkä sitä juhannukseksi malttais jättää ne pois :) Iloista viikko Ani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se Suomen suvessa ole kumma vaikka juhannuksenakin ollaan villasukat jalassa ;)

      Mukavaa viikkoa teillekin

      Poista
  11. oi, kuinka ihanat pullot ! mistä siis ostit ja onko heillä nettikauppaa ? r. seppänen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Kyllä on Puuilolla verkkokauppa mutta ei taida verkkokaupan valikoimissa näitä.Poistohintaan näitä tosiaan möivät kymmenenellä sentillä kappale.

      Poista
  12. Koiran paskat on ikäviä....en itsekkään niihin halua kävellä vaikka koira onkin. Kaikista typerintä on se,että koiran kakkaroskis vieressä ja koira paskonu siihen :/ Mutta asiasta pullonkorkkiin ;) Hitsi miten mageen värisiä pulloja! Mulla niin rupes tekeen mieli kirpparille tekeen löytöjä ja ostaan kaikkea kevät kivaa :) Olen niin kevät ihminen, mutta tää loska/jää ei oikein meikää nappaa. Toivotaan,että se Aurinko nyt pikkasen enempi rupeis paistattelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään muuten nyt niistä paskoista niin ärtyisi mutta omassa tai lapsen kengän pohjassa se ei ole kiva.Puhumattakaan mukulan haalarin persuuksissa kun menee tuohon lumeen leikkimään.

      Eikös täksi päiväksi ole vähän luvassa arskaa?Tuolta se nimittäin vaaran takaa punaisena pilkottelee :) Minä olen kanssa ehdottomasti kevätihminen.

      Poista
  13. Ihanat tossut! Ja herkullisen värisiä nuo pullot. Odotan kanssa kovasti että pääsee laittamaan kotiin kevään värejä...kunhan tuo keittiöremontti nyt ensin valmistuu. Ihanaa kevään odotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummasti alkaa kiehtomaan vihreä,sininen,keltainen.... ne näyttää niin raikkailta ja iloisilta :) Tekisi mieli jo kylvää pääsiäsruoho mutta siihen taitaa olla vielä melkoinen tovi tänä vuonna...
      Uuteen keittiöön onkin sitten mukava sinun sisustella keään värejä!
      Ihanaa kevättä sinullekin!

      Poista
  14. Ohhoh! Onpas käsittämättömän halpa hinta kivoilla pulloilla! Mä en olisi varmaan päässyt ilman farmariautoa takaisin kotiin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun ostohalujani hillitsi se hepponen kyyti :D Arvaan kyllä että niitä siellä vielä olisi..... ai niin,mun pitäski hakea sieltä suhua... ;)

      Poista
  15. Ihunat tossut! :)
    Pullot on hauskoja, ihanan keväisiä värejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niiiiin nyt innostunu näistä kevätväreistä!! Kunnes taas mustavalkoisuus palaa takaisin... :)

      Poista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)