sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Nahkapalli napsahti  Piipahdus kierrätyskeskuksessa ja minulle napsahti nahkapalli huusholliin.Palli kuin palli,onpahan edes yksi.
     Aivan loistoiskussa oleva palli,hyvä istua ja juuri oikean värinen nahka mukavasti kulahtanut.                                               Palliostokset köyhdyttivät minua 5 euroa.Däämm.


                                   Olohuoneeseen tulvii nyt valoa.Talon korkuiseksi hujahtanut kuusiaita kaadettiin eilen metrin korkuiseksi.
                                                                                        Ennen tästä ikkunasta näkyi tuuhea kuusikko.                                                                Kohta siitä toivottavasti paistaa aurinko.Olohuoneen kulmaikkunat avautuvat etelään.Naapuruston talot ovat muuten hauskasti kaikki eri värisiä.Rajanaapuri on vaaleanpunainen.Tien toisella puolen keltainen,sininen ja beige.Eteenpäin mennessä löytyy vielä punainen,vihreä ja valkoinen.

                                                                Suosikkini on kuitenkin tämä oma tönö.                               Siinä oli aamulla orava ihmeissään.Etsipä vaan kurre parempia kiipeilypuita.Nämä on nyt näin.
24 kommenttia:

 1. Mitä sitä turhaan itseään köyhdyttämään esim. Zoco Homen nahkapallilla, jos noin hieno löytyi kierrätettynä! ;) Meidänkin nurkilla on talot hauskan erivärisiä. Meidän puolella katua on tää meidän vaaleanpuneinen sitten on vaaleansininen, harmaa, mintunvihreä ja vaaleankeltainen - tekee kadusta jotenkin hyväntuulisen. Mukavaa uutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todella mitään syytä lähteä rahojaan syytämään merkkiliikkeisiin kun feikkejä saa puoli-ilmaiseksi :) Ja valmiiksi kulutettu niinkuin asiaan kuuluu..

   Kyllä tämä Huvikumpumainen katunäkymä on paljon kivempi kuin pitkä rivi samanvärisiä laatikoita.Näilläkin taloillahan on tietyt värit millä saa maalata.Jokainen on sitten valinnut omansa :)

   Kivaa viikkoa Vaahtokarkkiinkin :)

   Poista
 2. Kyllä uusi kotisi näyttää kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna!
   Monta kohtaa täällä muuttaisin, esim. nuo lattiat ja muutama seinäkin saisi kaatua :) Mutta ajan kanssa edetään.

   Poista
 3. Tosi kiva löytö ja edullinen sellainen!!! Teidän talo on kyllä hienon värinen, vanhoilla puutaloalueilla on niin kiva kävellä ja ihastella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynti kierrärissä kannatta,ainakin silloin tällöin :)

   Enpä arvannut muutama vuosi sitten kun kävelin tätä katua pitkin ja ihastelin näitä puutaloja että joskus vielä asun niissä yhdestä..
   Mutta tässä sitä nyt ollaan ja odotetaan kevättä ja kesää ja tämän alueen vehreyttä.

   Poista
 4. Vanhemmillani on juuri tuollainen palli...:) ja voi miten aurinko pääseekään tuosta nyt paistamaan.
  Sama täällä kaikki talot on erivärisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli joskus 25 vuotta sitten samanlainen harmaa mutta se kului lopulta jo puhki.Nytpä sain uuden kulutettavan.

   Niinpä,entisessä kodissa aurinko ei päässyt terassin takia koskaan paistamaan olkkariin niin nyt otan kaiken ilon irti valoisuudesta :)
   Ja valo elämään on hyvin tervetullutta.

   Niinpä ne taitaa kaikilla puutaloalueilla olla :)

   Poista
 5. Sinulla on ihanan tunnelmallinen koti ja palli oli kyllä hyvä löytö:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!

   Palli nökötti siellä ihan minua odottamassa :) Oikeesti ne kierrärin pojat alkaa varmaan jo kohta laittamaan tämmöset valmiiksi sivuun mua varten...

   Poista
 6. Pallipa hyvinkin :D. (Yks meidän opettajista aina korostaa sitä, ettei saa käyttää sanaa palli, vaan pitää sanoa rahi. Mutta mun mielestä toi sun aarre ei oo mikään rahi, vaan just niin palli kuin palli voi olla :). Ja täälläkin yhden liikkeen ikkunassa oli iso mainos "Karvapallit -50% :D. En käyny kattoon, millasia olisivat olleet).

  Ihanaa, kun ikkunoista tulee valoa! Näkyy tänne asti kaikki kodikkuus entistä paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan selkeesti palli.Minusta rahi on jotenkin kulmikas esine mutta palli on pyöreä. ja mikset käyny kattomassa!!! Herranjestas, noin halpoja karvapalleja pitää aina käydä mulkaisemassa. Tai ylipäätänsä karvapalleja jos semmosia vastaan tulee. ..

   Niinpä,rakastan niin tuota valoa joka tässä kodissa pääsee sisään olkkariin! Näkyy kodikkuus ja näkyy myös ikkunat joita ei ole pesty vuosiin sekä pöly pitkin nurkkia...

   Poista
 7. Just passeli palli! Pikkasen rouheempi kuin mun melkein vastaava :)
  Ja voi, valo lisääntyy onneksi koko ajan !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä muistelin että sulla on liki samanlainen palli...

   Tänään aurinko pilkahti muutaman minuutin ajan ja voi miten korkealla se jo oli! Yläkerran makkarin ikkuna on tuonne samaan suuntaan ja sinne pääsee nyt arska paistamaan koko päivän.Mahtaa kesä iltana olla lämpöstä mennä nukkumaan..

   Poista
 8. Mainio palli. Meillä palli seilaa ees taas parin huoneen väliä (toinen kun muutti juurikin tuonne edelliselle kirjoittajalle). Mutta jäihän meille noita palleja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommonen palli on kyllä niin hyvä istua.Muistan miten loppuraskaudesta oli hyvä ison mahan kanssa pallilla istuskella =D Ja niin on edelleen ilman raskauttakin.Luoja siltä varjelkoon...

   Hyvä että palleja riitti molemmille siskoksille :)

   Poista
 9. Onpas kiva tuo uusivanha palli. Meillä on vain sellainen vauvankakanvärinen, joka ei kyllä vaan miellytä omaa silmää. Siksi se onkin piilossa makkarissa :D Ehkäpä sitä pitäisi kulutella, jos muuttuisi kivemman näköiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvankakan värinen nahkapalli on kyllä tuttu.Niitä yleensä löytää kirpparilta...Voisikohan sitä nahkaa "värjätä" vaikka kenkälankilla...? Eri asia on sitten,pysyykö lankki siinä.Saattaa olla lankit persuuksissa... =D

   Poista
 10. Ihana nahkapalli ja just mun mieleen tollainen elämää nähnyt, loistava löytö!

  Ihanan valoisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä,mullekin tällainen paljon mieluisempi kuin juuri pakasta vedetty :)

   Poista
 11. Meilläkin ois pihassa kaksi järkyttävän kokosta mäntyä kaatouhan alla! (ollut jo 3 vuotta..) Jospa tänä kevväänä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuokin oli isoja mutta onneksi saatiin kaadettua ihan omin voimin eikä tarvinnut turvautua kiipeilevään, maksettuun metsuriin. Talon lähellä olevat puut kannattaa kyllä kaataa,mullakin valon määrä lähes tuplaantui ja eipähän tarvi myrskyllä pelätä et puu tulee makkarin ikkunasta sisään.

   Poista
 12. Vastaukset
  1. =D =D Harrastan sanamuunnoksia ja heititkin juuri yhden lisää =D=D

   Poista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)