sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Liitutaulu



Tuunailin joululahjaksi aikuiselle tytölleni liitutaulun.Siitä tuli niin kiva että joulun jälkeen piti hakea prisman alelaarista itsellekin tuo taulu ja tuunailun jälkeen se on entistä ehompi.Taulu pitäisi kiinnittää takana näkyvään hormiin mutta ei taida multa onnistua.Tai mikäänhän ei ole mahdotonta meikäläiselle :) mutta parempi jos miesväki sen tuohon asentaa.




Eli tästä lähdettiin liikkeelle.Mansikat ja vadelmat ei oikein passaa meidän sisustukseen muuta kuin lautasella joten jotain piti tehdä.




Siihenpä voi nyt sitten raapustella ilmoitusluontoisia asioita perheelle :)


6 kommenttia:

  1. Tulipa siitä kiva! Taidan vähän matkia sua ja kipaista myös Prisman kautta... Just tuollaisena tuunattuna tuo on tosi ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tyttärelle laitoin kolme lusikkakoukkua.Eipä noissa koukuissa kovin suuria tavaroita mahdu roikottamaan mutta esim. avaimet voisi pysyä tuossa tallessa.Itselle laitoin tuon liidun pätkän juuttinarulla roikkumaan.
      Kiva jos sait idean itsellesi.Ainakin Zeppeliinin ( Kempele) Prismassa noita oli vino pino :)Laitahan sitten kuvaa :)

      Poista
  2. Tulipa ihana! Maalaan itsekin lähes kaiken vastaantulevan valkoiseksi:)
    Mukavaa uutta vuotta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun joku jaksaa kommentoida! Meinasin jo lopettaa koko plokkaamisen alkuunsa kun aika yksinpuhelua tuntui olevan.Mutta kyllähän minä nyt jatkan kun ainakin kaksi ihmistä on käyny täällä :)
      Mulla on jo jokin aika ollut tuo valkoinen kausi ja nyt se alkaa pikku hiljaa kääntymään mustan puolelle :)
      Mukavaa uutta vuotta myös sinulle !

      Poista
  3. Hieno tuunaus ja tuo liitutaulu on aivan lyömätön!! Meillä yksi kaapin pääty on maalattu liitutaulumaalilla ja voi että kuinka kiva siihen on kaikkea kirjoitella!

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Kaikkia muita maaleja minäkin varmaan olen kokeillut mutta liitutaulumaali on vielä ostamatta :) Voip olla että semmonen vielä huusholliin ilmestyy kun tuo musta kausi näyttää painavan päälle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)