torstai 21. helmikuuta 2013

Ja valkeus tuli

Laminaatit ovat paikallaan viimeistä palasta myöten.Ensimmäiset listat on maalattu ja odottavat kuivumista.Näyttää siltä että maalaan listat vain yhteen kertaan; ei ole järkeä yrittää saada niistä virheettömän valkoisia koska niihin kuitenkin tulee kolhuja mm. imurista. Tuo Bilteman lakkamaali on kyllä yllättävän kestävää ja peittävää.Avattu purkki kylläkin kuivaa nopeasti vaikka kuinka sen olisi sulkenut kunnolla.Ja haju maalissa on tymäkkä.

Tietenkin haluan taas ladata muutaman kuvan mun ihanasta uudesta lattiasta <3 <3 <3




Kuvat näkyy olevan kyllä aika huonoja ja huonekalutkin on vielä vähän miten sattuu.


Mattoja ei tule näille lattioille nyt aivan heti :) Ensiksikin siksi että haluan nyt nauttia tästä vaaleudesta ja toisekseen, kaikki matot näyttää ihan likaisilta ja tunkkaisilta.Haaveilen virkatuista, pyöreistä matoista,mustat olisi aika ihania.Lainasin jo kirjastosta kirjan . "Virkkaaminen on helppoa ja hauskaa ". Koskiskohan tuo myös minua... ?


Etsitäänpä vielä kuvia entisestä lattiasta.






16 kommenttia:

  1. On se ihana!

    Ja virkkaaminen on helppoa ja hauskaa ☺

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pepi ! :) Mun virkkauksista on tupannu tulemaan jotain hedelmäkuppeja vaikka kuinka on pannulappua yrittänyt...

    VastaaPoista
  3. Virkkaaminen olis varmaan juu hauskaa, jos se olis helppoa :).
    Alakoulussa mun luokkakaveri (poika) virkkas muovikassillisen ketjusilmukoita, kun se ei osannut "kääntää". (Tavoitteena oli tehdä patalappu).

    Mutta on toi lattia kyllä ihana. Jos et olis laittanu ennen-kuvia, en olis uskonut, että siinä on koskaan mitään muuta ollutkaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muistikuva että allekirjoittanutkin virkkasi joskus viisi kilometriä ketjuun... :)
      Ja lattia sopii kuin nenä päähän.Yhden listan jo naputin paikalleen ja eikun paranee !

      Poista
  4. Todella kannattava remontti, muutos on tosi iso, ihana valoisa tuo uusi lattia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,tyytyväisenä täällä nyt huokaillaan :) Kerralla tuli kunnon kevätsiivous.Ikkunat kun vielä pesisi :)

      Poista
  5. Aivan ihana valkoinen lattia! Se tekee niin raikkaan tunnelman. Voin vaan kuvitella miten ihana se on esim. kesällä, kun on kuuma. Minunkin haaveena olisi saada joskus valkoinen lattia kotiini, mutta ollaan nyt tyytyväisiä tummaan parkettiin, kun se on ollut asunnossamme. Maalasitko jo sen oven? Minä meinasin makkarin oven maalata. Vesiliukoinen futura tai se kiva -kalustemaali on hyviä. Kuivuu nopsaan ja paras tulos superloonitelalla. Sit, kun saan tehtyä, laitan blogiini. Nautinnollista viikonloppua upeassa kodissa :)! anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! Tänään kun tulin kotiin ja aurinko paistoi niin kodissamme oli ihan eri fiilis :)Tosiaankin raikasta ja puhtaan oloista.Entinen lattia teki kaiken niin tunkkaiseksi ja sotkuiseksi.En ole vielä ehtinyt oven kimppuun,pitää katsoa mitä maalia mulla olisi jemmassa.Marika Kolmen tähden kodista kyllä ehdotti että maalaisin oven liitutaulumaalilla.Pitää vielä miettiä :)Kivaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  6. Ai että, on se niin kaunis! ♥ Teidän koti oikein kylpee valossa kunhan kevät aurinko alkaa kunnolla paistelemaan! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Auringon valo kyllä tuplaa kaiken kirkkauden nyt talossa.Meillä on olkkari hämärä,olohuoneesta pääsee isolle katetulle terassille ja se pimentää huonetta vaikka ikkunoita on neljä.Toisaalta olkkari oli ennen terassin rakentamista tosi kuuma kun aurinko paistoi sisään melkein koko päivän.Valokatetta ei voinut käytää,katolta tulee lumi keväällä sellaisella voimalla.Jospa meillä olisi nyt valoisa mutta silti viileä olohuone :)

      Poista
  7. Huikea muutos! Kyllä tuota pitääkin hehkuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Velä ajattelin huomenna kuvailla hyvällä valolla lisää :) Listoista tulee muuten ihan hyvät yhdellä maalauksella :)

      Poista
  8. Meidän koti on niin kaunis <3 Pitäisköhän mun harkita muuttoa takaisin sinne? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakas keskimmäinen tyttäreni on löytänyt tiensä tänne!
      Ovethan on aina auki; yhteiselon onnistumisesta kolhoosissa en anna mitään takeita ;)
      Millon tuut käymään muutenkin kuin virtuaalisesti? Hän on niiiiiin in lööv että äitimuori on ihan unohtunut... =D

      Poista
  9. TÄSHÄN MÄÄ OLEN!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)