lauantai 23. helmikuuta 2013

Tuokiokuvia ja suunnitelmia

Lauhaa lauantaita!
 Kuumemittari rinsessan kainalossa ei kyllä näytä kovin lauhaa mutta ei näköjään menoa hidasta. Jonkin asteinen maanjäristys lienee käynyt tälle aamulle yläkerrassa joten parin viimeisen huoneen esittelyä siirretään edelleen.
Näppäilin sen sijaan tästä meidän niin valoisasta alakerrasta kuvia.Selataanpa niitä ja isketään jorinoita väliin.




Keittiöön tuunailin tässä talvella tuollaisen romuhyllyn. Kirpparilta lähti mukaan punainen toffee purkki ja a vot,meidänkin keittiössä on väriä! Huomaa meikäläisen rillit,tunnustavat nekin mustaa :)



Tämä on ensimmäinen kohta johon suunnittelen muutosta ja selkeyttä. Jos ottaisi tuon reelingin pois ja musta hylly tilalle.Siihen nuo kolme ikean purkkia.Näin saisin pöytäpintaa vapaaksi.Härpäkkeet sitten vaikka johonkin purkkiin.
                                                                       
                                          

Tämä muutos on jo lukkoon lyöty ja tarvikkeet odottaa tuossa vieressä.Eli kaappi pois ja 4 mustaa avohyllyä tilalle.Hyllyt on himpun leveämpiä kuin tuo kaappi eli ulottuvat suurin piirtein noiden purnukoitten kohdalle. Hyllyihin on tarkoitus laittaa päivittäisessä käytössä olevat lautaset ja kahvikupit + muuta sälää tuonne katon rajaan. Ennen kammoksuin ajatusta avohyllyistä ; jokainen on joskus kohdannut sen rasvaisen pölyn joka löytyy keittiön kaappien päältä.No niin se mieli muuttuu :)





Joulun tienoolla kävin " metällä " ( kierrätyskeskuksessa ). Huomatkaa tarkka laukaus
 keskellä otsaa :)



Kirpparilta löytyi myös tämä kaunis lamppu. Ei lähtenyt ensi yrittämällä mukaan ; isäntä unohti sen ostoskärryyn.Seuraavana päivänä uusi reissu ja siellähän se odotti minua. Hinta 4 e.



Lampun alla on tämä kierrätyksestä löydetty pöytä. Lienee mallia " puutarha " mutta hyvin se on olkkarissa palvellut. Maksoin jotain pari euroa. Erityishuomion ansaitsee edelleen puuttuva lista. Pitäisi nytkin olla niitä maalaamassa ja tässä istun jorisemassa...



Mutta tässä on jo listat. Ja katsokaa miten uudella lattialla pääsevät minun hienoilla puusepän taidoilla aikaan saadut tasot aivan eri ulottuvuuksiin !!



Antiikkikin näyttää ihan erilaiselta.




Styrox- levyistä saa muuten tehtyä tällaisia.




Ja tämä raukka se edelleen odottaa kohtaloaan. En vieläkään tiedä mitä sille tekisin. Ehdotuksia???




Halpa-Hallin poistokorista 1 e. Siis tuo Welcome.




Joo joo, ruetaan hommiin.

Mukavaa lauantaita ja illalla putouksen finaalia.Minun suosikki on alusta asti ollut Karim. 
Karim voittoon!!!



17 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla ja samanlainen maku kuin minulla. :-) Meillä on myös valkoiset sarvet! Tervetuloa käymään Huiskulassa! http://huiskulassa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tervetuloa! Klikkasin heti blogisi suosikkeihini :)

    VastaaPoista
  3. Ai...sinäkin tarvit liitutaululla muistutusta ☺☺☺
    Ja veljet, että tuo lattia on hyvä!! Mä unohdun vaan ihailemaan sitä - ja miettimään että mahtuiskos Lillaan sarvet...ja mistäs ne sais, jos...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo muistutus on tarkoitettu lähinnä muulle perheelle mutta näkyy sitä tarvitsevan joskus itekin :)
      Kyllähän nyt yhdet sarvet aina mahtuu.Liity paikalliseen metsästys-seuraan ;)

      Poista
  4. Mukavia kuvia, tulin hyvälle tuulelle :)
    Komppaan Karimia voittajaksi!

    VastaaPoista
  5. Valoisuutta antaa tuo lattia, huonekalutkin tulevat paljon paremmin esille.
    Vaikka tuo pikkupöytä on ihan sievä noinkin, niin muuten teidän valko-mustassa sisustuksessa näyttää orvolta. Eikä sitten oikeen ole noiden antiikkikalusteidenkaan pari....mustaksi maalaat ja joku kiva vedin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin,tuon pöydän väri on ihan kiva mutta en saa sitä mitenkään sopimaan muuhun kalustukseen. Olen kyllä ajatellut maalata sen valkoiseksi ja lisätä vanhan vetimen.Pintaa voisi myös vähän kuluttaa maalamisen jälkeen.
      Jos löytäisin jonkun saman värisen jutun sille kaveriksi...

      Poista
  6. Kivoja keittiösuunnitelmia sinulla, jään mielenkiinnolla odottelemaan lopputuloksia! :) Ja ihana tuo kirppikseltä löytämäsi lamppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappi on nyt irti ja tänään isken hyllyt tilalle :) Lampussa voi muuten säätää tuota korkeutta;pallo liikkuu :)

      Poista
  7. Iiihana somelainen koti :). Oli vaan niin paljon kuvia, ettei näillä pitkän automatkan väsyttämillä aivoilla sisäistä kaikkea. Ollaan nyt nääs täällä sun kotikulmilla lomilla :). Tarttee lukea huomenna uusiks.
    Ja iihana somen kansa, kun ymmärsi äänestää Karimin voittoon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En tiijä onko tämä nyt niin ihana...isäntä jo vihjaili että montakos kuukautta ne nämä lattiat nyt pidetään ja ei ymmärrä että kaapit pitää repiä irti.No eikö se riitä että minä ymmärrän...?
      Tervetuloa Kainuuseen,kelitkin sattui kohdalleen, vielä kun arska tulisi esiin.Rentoa lomaa ja hyviä laskuja! Menettekö Angry Birds puistoon?

      Poista
    2. Mies lupas mennä :).
      Joutuu varmaan portilta ottamaan lainaan jonkun lapsen, ettei näytä niin omituiselta, jos yksin siellä kimpoilee. Omat ei luvannu tulla ..

      Poista
  8. Paranemisia rinsessalle, täällä myös on sairastettu ja alkaa jo riittämään. Kauniisti olet kuvaillut kodin tunnelmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tautia tuntuu olevan liikkeellä ympäri Suomen.Vielä rinsessa sairas,laryngiitti hänen riesanansa :( Kyllähän tämä yhden lapsen sairastaminen on ihan hallittavissa,aikoinaan isompien lasten sairastaessa yhtäaikaa taisi olla vähän rankempaa..Kiitos kehuista :)

      Poista
  9. Ihania kuvia ja niin kaunista! Me like it! :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos Anne! Viihdyn kyllä hyvin näissä nurkissa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)