keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Lisää pirteyttä



Maanantain ikean reissu oli hyvin onnistunut.Tyttären ostoslista oli pitkä mutta kaikki löydettiin ja saattopa löytyä vielä jotain ekstraakin ;) Rahaa paloi mutta tavaramäärään nähden vähän.Mukana kotimatkalla oli kaksi vaatekaappia,lipasto,tietokonepäytä,aurinkotuoleja,verhoja, astioita,
mattoja ja muuta pientä sälää. Kyllä nuorten koti alkaa olla mallillaan kunhan kaikki on saatu kasattua.Homman miellyttävin osuus;huonekalujen kokoaminen...

Äitikin löysi jotain.Ostin maton olkkariin.Mustavalkoisen.En randia.Sehän olikin jotenkin musta-beige.En tykänny.Eikä mun kukkaro tykänny.Mutta tästä tykkäsi.







   Kokonsa puolesta matto ei paras mahdollinen ole meidän olkkariin mutta ei tuohon hankalan muotoiseen tilaan taida sopivaa löytyäkään.Paitsi jos ei laita käytävämattoa.
Ylitin myös itseni kun pystyin hyväksymään maton jonka reunassa on minimaaliset "väärän" väriset palkit. Saa nähdä jos tuota väriä tulisi joskus vaikka enemmänkin...
Huomaa teletapit vetämässä letkajenkkaa =D  Ja tv: n takaseinä edelleen tekemättä....
Kekkasin kyllä jo ratkaisun tasoitetapetin-loppumisongelmaan mutta jatketaan kun kelit muuttuu sisähommille suotuisiksi.

Kuvan reunasta näkyy kuinka matto menee ihan takan eteen mutta eipä tuossa nyt kesällä enää tulta pidetä.Matto siis Lappljung Ruta,koko 200x200.

Olohuoneen tunnelma on kyllä vähällä ajalla vaihtunut ihan eriksi.Ennen oli niin harmoninen, beigesävytteinen tylsä tila.

       Joulu 2012

                      Toukokuu 2013

                           Nyt reippaampi, geometrinen hullun mylly.Mikähän kuvio siitä vielä puuttuu..?

                               Silti mä niin tykkään tästä.Oliskohan tämä nyt enempi meidän näköinen :)




                                                          Home Sweet Home


     Ja Jossulle tiedoksi, en nyt onnistunut olemaan ihana.Mustia amppeleita löysin,valkoisia en :(

34 kommenttia:

  1. Se on hyvä, että ei turhaa reissua tullut Ikeaan tehtyä...:)
    Matto on kaunis, kuin myös koko huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naisporukalla ostosreissut Ikeaan on huomattavasti helpompia ja onnistuneempia ;) Kyllä me tytöt ostettiin ja hiplattiin vielä kaupan päälle kaikki mahdollinen :D

      Kiitos, matto on vielä kaiken lisäksi helppo hoitoinen!

      Poista
  2. Nyt nyt nyt... on HIENO! Olen vilkuillut tuota mattoa vähän sillä silmällä ja ihmetellyt noiden väripalkkien funktiota, mutta eihän ne tuolla reunassa mittään haittaa! Jos sun ei tarvi sitä mattoa ihan joka päivä olla nostelemassa ja puistelemassa, laittaisin sen ihan reilusti sohvan alle, tiiäkkönä...
    Tyhmä kysymys: tuleeko teletapit ihan telkkarista - vai dvd:ltä tms.? Katos kun olen koukuttanut pikkumiehen (lue: itseni ;D)))) niihin ja se matsku, mitä youtubesta löytyy, on nyt AIKA MONTA kertaa käyty läpi. Mamma osaa vuorosanat ulkoa ;) Tarttis saada uusia jaksoja =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa jäähä ravistelut ja puistelut melko vähiin eli taidan sovittaa sitä enemmän sohvan alle.En vaan raskinu uutta mattoa sinne heti piilottaa :D
      En minäkään ymmärrä miksi nuo värit on laitettu tuohon reunaan;hyvä että en jo suhu-purkkia ottanu käteen :D Ehkä mä pystyn elämään niiden kanssa...Muuten ihana ja helppohoitoisen oloinen matto.Pysyy laminaatillakin hyvin paikallaan.

      Teletapit tulee SubJuniorilta.Eli eikun kanavapakettia tilaamaan :D

      Poista
    2. Voihan kanavapaketti! =) Koitan nyt kuitenkin sinnitellä edes sen pari vuotta ilman Subjunioria... ;D
      Tuuli vei muuten just Hipsun hatun. Hei hei!

      Poista
  3. Se on just nyt teidän näköinen! Ei tartte enää mitään, kun on jo täydellistä.
    Olipa hyvä, että kukkaro ei tykänny niistä raidoista, kun seinällä jo on. Toi nykyisen maton kuvio sekottaa pakkaa just sopivasti. Tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä edes harkinnut randin ostoa, aivan liian kallis mulle ja onneksi se ei näyttänyt hyvältä niin ei jääny harmittamaan.

      Toi entinen olkkari oli liian rauhallinen ja tyyni meijän makuun.Mieskin tykää tosta mustasta ja sehän laittas sitä vielä enemmän jos saisi :) Mies myös tykkää noista antiikkikaluista.Minä sitten enemmän uudesta niin hyvä soppahan siitä tulee... :)

      Poista
  4. On kyllä teitsin näköinen! Itekkin hiplasin tuota mutta paikkaa ei matolle ole :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan meitsin matto!

      Ite järkeilin että jos ei tää passaa olkkariin niin sitten teinarin huone nielaisee sen.Sieltäpä vaatekasojen alta se ei sitten paljoa näykään...

      Poista
  5. Huima muutos kyllä, verrattuna entiseen... :D

    VastaaPoista
  6. Voi ny blogimatto! Mun on kyllä ihan pakko saada kans toi! Mua on tihkassu toi värillinen reuna mutta ei kai sitä ny edes huomaa?! :) Ihana! Ja ihana olkkari! Printit alkaa olla mulla nyt aivan super in!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai tää ole plokimattoa??? Se on plokimatto jonka jätin beigeine raitoineen sinne kauppaan :)
      Ei sitä reunaa tosiaan ees huomaa.Osta pois vaan, 59 e.Eilen imuroin sitä ja puhdistu hyvin.Pinta on tiivis vaikka tuntuukin jalan alla vähän "heiluvan".Varmaan pystyy roiskeet luutulla hyvin pyyhkimään.
      Me ollaan varmaan vähän jälkijunassa printti-innostuksemme kanssa mutta parempi myöhään kuin ei koskaan =D

      Poista
    2. Ystäväni sisustusplokkari mua valaisi että on. Ja sit ainaki on ku sulla ja vielä mullaki on semmonen :D Ja hei, mä oon aina vähän jälkijunassa mutta parempi tosiaan myöhään. Näyttää kyllä niin raikkaalta ja ihanalta että tykkään kovasti!

      Poista
    3. On se sitte uskottava :D Alan heti leuhkimaan tällä uutisella ;) Tuskinpa on naapurin muijalla plokimattoa...

      Yllättävintä minusta tuossa oli se liukumattomuus.Vaikka tämä valkoinen laminaatti ei olekaan niin liukas kuin edeltäjänsä.Ja hei,eiks teillä ole sama lattiakin?

      Poista
    4. Ainakin hyvin läheltä liippaa ton lattian kanssa. Onneks pitää pian käydä Treella..voi vahingossa eksyä Ikeaan ;)

      Poista
  7. Onpa olkkarinne muuttunut lyhyessä ajassa! Nyt näyttää hyvälle!
    Jossain jo kirjoitin aiemmin ( en ole varma tuliko se perille), että tv-seinä voisi olla hyvä harmaana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se viestisi oli sittenkin roskiksessa, kävin sen sieltä noukkimassa.
      Pitää pähkäillä seinänä väriä kun päästään maalaamaan, ihan kelpo idea.

      Tää on niin tyypillistä meillä että viikossa suurinpiirtein kaikki on mullin mallin kun emännällä iskee inspis :)

      Poista
  8. Blogisi on kiva, löysin sen sattumalta ja olen kovasti viehättynyt sekä tavastasi kirjoittaa että sisustaa. Hyviä oivalluksia!
    Kysyisin, millä olet maalannut korituolin? Mustalta näyttää ja mukavalta - eihän vaan pensselillä?! Siihen mun kärsivällisyys ei riitä. Omistan kaksi luonnonväristä korituolia, jotka kernaasti haluaisin muodistaa ja ottaa käyttöön pois varaston katonrajasta roikkumasta. T Keekulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve Keekulainen!

      Onpa mukava ku tykkäät plokista!Tervetuloa vaan liittymään joukkoon!Nämä on vain minun näpertelyjä ja keksintöjä joita olen iät ajat harrastanut, hoksasinpa nyt että tässä blogimaailmassa saattaisi joku olla kiinnostunut näkemään niitä :)Puoli vuotta olen ollut bloggaajana.

      Korituolia ei tod. ole pensselöity :) Kuka semmosta jaksaa...Kiiltävällä mustalla spray-maalilla suhautin.Tarinaa löytyy tuolta -> http://uuttavanhaalainattua.blogspot.fi/2013/01/oikeaan-aikaan-kierratyksessa.html
      ja tuolta -> http://uuttavanhaalainattua.blogspot.fi/2013/01/uudistunut-korituoli.html

      Ihan helppo homma,kannattaa tehdä sisätiloissa,tuuli vie suhun.Maalia menee aika paljon mutta halvemmat sprayt on ihan hyviä.

      Poista
  9. Onpas hauska matto! Ja arvostan kyllä yritystä, kiitos siitä :) Ehkä sä silti olet ihana, kun blogikolleegaa edes yritit auttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Harmi kun täältä meiltä on ikeaan matkaa, vaikka hyvä tiehän tuonne on ajella.Sen kun vaan suoraa posottelee :)Luulisi niitä amppeleita sinne lisää tulevan kun niin suosittuja olivat olleet.
      En ole tutkinut oman kaupungin ruukkuvalikoimia että löytyisikö vastaavia.Mut hei, sellanenhan on helppo tuunata vaikka tyhjästä maalipöntöstä ;)

      Poista
  10. Ihana matto! Kyllä on olohuone nyt komea! :)

    VastaaPoista
  11. Hieno matto ja tekee olkkarista jotenkin ryhdikkään. Onnistunut ostos : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ryhtiä ja rytmiä se tosiaankin tuo!Mun matot on aina olleet yksivärisiä, pliisuja tapauksia.Tämä on kyllä pirtsakka :)

      Poista
  12. Hyvä Ani ! nyt on oman näkönen olkkari ! ihana kuva tuo missä näkyy lampaantalja !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka!
      Pidin itselleni vähän kamerakurssia ja etsin uusia kuvakulmia :)Valotuskin sattui onnistumaan,tuolin edessä on terassinovi auki.Ihana kun on tullu kesä ja voi koko päivän pitää sitä ovea auki, me on syötykin ulkona :)

      Poista
  13. Kivan näköinen, katselin itsekin tuota mattoa lastenhuoneeseen :)
    Kivoja kuvia olet ottannut.
    / Siru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Siru ja kunnia nähdä sinut blogissani :)

      Matto on kyllä varmasti monikäyttöinen; käy tilaan kuin tilaan :)

      Poista
  14. Onpa olohuone muuttunu, mutta ihan miellettömän valoisaksi. Synkkänä talvenakaan ei ole synkkää vaan valoisaa...Luulisin? Meikä ihmetteli kans nuita erivärisiä palkkeja siel maton molemmin puolin, tekee hivenen erikoisen matosta. Sehän ei tietenkään haittaa ;) Ihana huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos MarMa!
      Meidän olkkari on kyllä varsinkin talvella aika synkkä,katettu terassi pimentää sitä.Senkin takia sisustusta muutettu valkoiseksi.

      Ei niitä palkkeja sieltä oikeasti edes huomaa; minä likinäköinen en ainakaan :)

      Poista
  15. Ihana muutos! Ei ennen kuvakaan huono ole, mutta muutoksen myötä huoneesta on tullut aivan älyttömän mielenkiintoinen. Joka paikasta löytyy jotain kaunista kateltavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin nimenomaan!
      Ei entinenkään huono ollu mutta ihan tylsä vaan :D Semmosta perusbeigee...

      Poista

Kiitos kommentista, jokaiseen vastataan :)